VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

ADVENTSKO DARIVANJE GASTRO RUTE

Restoran Stari grad priča vam predivnu domaću, međimursku gastronomsku priču

Restoran Stari Grad smješten je u atriju palače ”Zrinski” Čakovec te spaja povijesno i moderno, uz vrhunsku ponudu. Njihova je gastronomska priča isključivo domaća, međimurska, jer svojim gostima serviraju najbolje delicija za koje koriste lokalne i zdrave proizvode i sve što mogu rade i proizvode sami. Tamo možete kušati domaću tjesteninu svih vrsta, isprobati lokalna piva, vina i likere, a u suradnji s lokalnim OPG proizvođačima osigurane su konstantno svježe i domaće namirnice.

Svakodnevno je na meniju svježa riba i vrhunske mesne delicije. Posebno ističu odležane steakove čiji proces suhog dozrijevanja mesa rade sami u vlastitom “dry ager” hladnjaku koji pomaže steaku da razvije okus, ali ga i čini znatno nježnijim nego što bi bio potpuno svjež. Svakodnevno za vas pripremaju i dnevni “brunch”, koji će vas okrijepiti i osvježiti tokom radnog dana. Pripremaju izvrsne domaće slastice među kojima izdvajamo međimursku gibanicu i međimursku kavu.

Restoran Stari grad idealno je mjesto za poslovne sastanke, obiteljske ručkove, dnevni “brunch”, romantične večere i razne proslave. Također, u Restoranu Stari Grad možete održati poslovnu konferenciju za koju će vam osigurati potpuno odvojen prostor. Dođite u Restoran Stari Grad i budite dio međimurske priče.

Za adventsku Gastro rutu pripremili su savršeno predjelo, tri vrste namaza (slanutak, patlidžan, guščja jetra) na domaćem kruhu. Njihovo darivanje započinje danas u 18 sati na FB i Instagram profilu Turističke zajednice Grada Čakovca.