VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Hvala velika svim sudionicima programa ‘Slatki zalogaji dobrote’

Turistička zajednica grada Čakovca zahvaljuje se svim sudionicima humanitarne note manifestacije Porcijunkulovo – programa ‘Slatki zalogaji dobrote’ čija su prikupljena sredstva namijenjena Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Ni 2021. godine Porcijunkulovo nije prošlo bez humanitarnog programa ‘Slatki zalogaji dobrote’, odnosno prodaje međimurske pogače u humanitarne svrhe za gradski Centar za odgoj i obrazovanje.

Podsjetimo, posjetitelji tradicionalnog događanja u Čakovcu mogli su protekli ponedjeljak, zadnji dan manifestacije, ispred Franjevačke crkve sv. Nikole kušati međimurske pogače s tikvama, makom i jabukama.

Prodajom ovih specijaliteta pomoći će se rad i korištenje Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec koji dugi niz godina u poticajnom okruženju multifunkcionalnog tima odgaja i obrazuje učenike za suživot u zajednici. Prikupljeno je ukupno 7.367,60 kuna.

U ime Turističke zajednice grada Čakovca zahvaljujemo se svim sudionicima humanitarnog programa koji su ga omogućili, kao i svima koji su kupnjom spomenutih međimurskih delicija doprinijeli akciji!